سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

امیرعبداللهیان: آمریکا سلاح‌های ممنوعه به تل‌آویو ارسال می‌کند

امیرعبداللهیان: آمریکا سلاح‌های ممنوعه به تل‌آویو ارسال می‌کند وزیر امور خارجه کشورمان در خصوص ژست آمریکا برای کمک به مردم غزه گفت: برای ارسال کمک‌های انسان دوستانه آمریکا بیشتر فیگور اینکه ما به دنبال ارسال کمک‌های انسان دوستانه هستیم را گرفته و در عمل اتفاق مهمی رخ نمی‌دهد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۷ - ۲۴ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 15
کد خبر: ۲۱۳۷۴۸

به گزارش راهبرد معاصر. حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه کشورمان که به ژنو سفر کرده، پس از دیدار با معاون دبیرکل سازمان ملل متحد در امور بشردوستانه در جمع خبرنگاران گفت: امروز در ژنو هستیم و پیگیری موضوع ارسال گسترده کمک‌های انسان دوستانه برای مردم غزه و دیدارهایی با مقامات سازمان ملل و صلیب سرخ جهانی در این رابطه داریم.

 

وی افزود: طبعا وضعیت انسانی در غزه بسیار تاسف بار است. متاسفانه در شرایطی که آمریکایی‌ها همه گونه سلاح از جمله سلاح‌های فسفری و ممنوعه به طور روزانه از مسیر قبرس یا به طور مستقیم از تمام پایگاه‌های خود در سراسر منطقه به تل آویو ارسال می‌کنند و این بمب‌ها بر سر مردم مظلوم و مقاوم غزه ریخته می‌شود، اما برای ارسال کمک‌های انسان دوستانه آمریکا بیشتر فیگور اینکه ما به دنبال ارسال کمک‌های انسان دوستانه هستیم را گرفته و در عمل اتفاق مهمی رخ نمی‌دهد.

 

وزیر امور خارجه ایران ادامه داد: ما از وزیر خارجه آمریکا نقل قول‌هایی را شنیدیم که ایشان گفته ما به دنبال این هستیم روزانه 100 کامیون کمک به غزه وارد شود اما با پیگیری‌هایی که به عمل آمده روزانه 25 یا حداکثر 40 کامیون کمک وارد غزه می‌شود که آن هم سه چهارمش آب و فاقد غذا و دارو است.

 

وی تصریح کرد: امیدوارم در رایزنی‌هایی که در این سفر داریم با توجه به نگاه خوب دبیرکل سازمان ملل و همکارانشان بتوانیم ارسال گسترده کمک‌های انسان دوستانه به غزه را تسریع کنیم.

 

امیرعبداللهیان همچنین در خصوص حضور وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در ژنو گفت: همزمان با سفر بنده وزیر خارجه رژیم جعلی اسرائیل هم خودش را شتابان به ژنو رسانده و تعدادی از خانواده‌های اسرای اسرائیلی را با خود برای مظلوم نمایی به ژنو آورده است.

 

وی افزود: این در حال است که بیش از 6 هزار اسیر فلسطینی از جمله تعداد زیادی زن در زندان‌های رژیم اشغالگر اسرائیل قرار دارند. البته ما در سه هفته پیش در دیدار با رهبر سیاسی حماس در دوحه، آقای هنیه موافقت خودش را برای آزادی فوری غیرنظامیانی که نزد حماس هستند، اعلام کرد. اما در گفتگوها و تبادل پیام ها طرف اسرائیلی تاکنون شرایطی را که سرعت ببخشد به آزادی این اسرا و غیرنظامیانی که در غزه هستند، نپذیرفته است. بلکه برعکس تلاش دارد به این بهانه جنگ و کشتار را در غزه ادامه دهد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار